Selimiye Ortaokulu

Vizyon: Yetiştirmekle yükümlü bulunduğumuz bireylerin, ihtiyaç ve beklentilerini sürekli göz önünde tutarak; Tüm personelin katılımıyla, çağdaş bilimin ışığında; * İNSAN HAKLARINA SAYGILI, * Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, , * Cumhuriyet´e ve Atatürk İlkelerine bağlı, * MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE SAHİP ÇIKAN, * Geçmişten ders alıp geleceği yönlendiren, * PAYLAŞIMI BİLEN, * Paydaşları ortak amaçlara yönlendiren,öğretmeni, öğrencisi, velisi, mezunu olmaktan onur duyulan bir okul olmak ve GELECEĞİN İDEALİST NESİLLERİNİ YETİŞTİRENLER OLARAK ÜLKEMİZİN ÖRNEK ORTAOKULU OKULU OLMAKTIR.

Misyon: Türk Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda, çağdaş bilimin ışığında, Demokratik bir ortamda; doğru, zamanında ve fırsat eşitliğine dayanan öğrenci merkezli EĞİTİM VE ÖĞRETİMİ; yönetici, öğretmen ve veli işbirliğiyle en yüksek seviyede öğrencilere vererek; DÜRÜST- NAMUSLU-ÇALIŞKAN,ÜLKESİNİ VE MİLLETİNİ SEVEN, ATATÜRK´E VE CUMHURİYETE sahip çıkan ,İyi insan, iyi vatandaş, yeniliklere açık, öğrenmeye hevesli, sağlıklı bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 0

Saatler: 08.30-15.00